voor o.a. Psychotherapie, Burnout en Stress, Relatietherapie, EMDR, Trauma, PTSS, Hypnotherapie, PDS, Rouwverwerking en Coaching.

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een therapie die gebruikt maakt van hypnose en dus de kracht van je onbewuste. Hierdoor kunnen door hypnotherapie lichamelijke en geestelijke processen doelbewust en vaak op een meer positieve en beter manier worden beïnvloed.
Hypnotherapie kan inzicht geven in je onbewuste vermogens en om je potentiële mogelijkheden beter te helpen benutten. De kracht van een verandering door hypnotherapie in het onbewuste is vaak groot, en omdat je onbewuste dag en nacht doorwerkt, wordt er meestal snel resultaat bereikt.
Daarom gaan de veranderingen ook gewoon door na afloop van de sessie.

Hypnose maakt gebruik van het fenomeen "trance", om te communiceren met het onbewuste. Dit lijkt magisch, maar het gaat om een normaal verschijnsel dat je zonder twijfel uit eigen ervaring kent.
Je bent verdiept in een boek. Je leeft helemaal in een film, of je ontdekt in de auto dat je plotseling een heel stuk verder bent dan je dacht. Dit zijn alledaagse vormen van trance: je bent zo sterk geconcentreerd dat je nauwelijks bewust bent van wat er om je heen gebeurt. Binnen de hypnotherapie roepen we een dergelijke trance bewust op om je te laten concentreren op je innerlijke, zodat je ook zelf in staat bent en leert om in te grijpen in je eigen, vaak onbewuste, proces.

Niet alleen voor diepgravende zaken is hypnotherapie een uitkomst, ook voor een zeer prettige en volledige ontspanning is hypnotherapie een goede vorm om er even helemaal tussen uit te zijn en de batterij weer op te laden.

O ja, hypnose of hypnotherapie werkt heel goed bij een veelvoud van klachten en is erg leuk om mee te maken.

voor o.a. Psychotherapie, Burnout en Stress, Relatietherapie, EMDR, Trauma, PTSS, Hypnotherapie, PDS, Rouwverwerking en Coaching.