voor o.a. Psychotherapie, Burnout en Stress, Relatietherapie, EMDR, Trauma, PTSS, Hypnotherapie, PDS, Rouwverwerking en Coaching.

Personal Coaching

Wie heeft er niet af en toe behoefte aan een sparringpartner, een coach. Wie wil er niet eens een spiegel voorgehouden krijgen of een steuntje in de rug bij moeilijke beslissingen..
Vooral mensen met veel verantwoordelijkheid, die constant resultaat moeten boeken hebben die behoefte. Zij maken steeds vaker gebruik van personal coaching, meestal in de vorm van een aantal gesprekken met een coach..

De meest voorkomende vorm van personal coaching bestaat uit een serie gesprekken waarin de coachee uitgedaagd wordt om over zijn eigen functioneren binnen een organisatie na te denken, met als mogelijk doel het ondersteunen en begeleiden om een veranderingsproces in gang te brengen.. Dit natuurlijk gericht op je eigen persoonlijke kwaliteiten, en mogelijke onontdekte talenten.

Leren doe je tenslotte niet alleen aan de hand van je successen, maar ook van je mislukkingen, conflicten en onzekerheden. Een cliché, maar het verklaart wel waarom steeds meer mensen en organisaties op zoek zijn naar kwalitatieve aandacht en verandering in de vorm van een coachings- traject met een zeer ervaren coach..

Wilt je meer informatie; dan verwijs ik je naar het zakelijke aanbod of vraag er naar.

voor o.a. Psychotherapie, Burnout en Stress, Relatietherapie, EMDR, Trauma, PTSS, Hypnotherapie, PDS, Rouwverwerking en Coaching.